Primarul Nicolae Stan nu renunţa şi aduce meciuri de liga a treia la Coloneşti. Craiova lui Mititelu va deschide balul! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Primarul Nicolae Stan nu renunţa şi aduce meciuri de liga a treia la Coloneşti. Craiova lui Mititelu va deschide balul!


Majoritatea suporterilor aşteptau meciurile de baraj ale C S M -ului pentru a putea, eventual,  să urmărească partide de Liga 3. În sfârşit, Oltul va avea echipă în Liga 3, mai devreme.  

Sătul să aştepte confruntări divizionare în judeţul Olt, primarul din Coloneşti, nu renunță la proiectul demarat în vară şi aduce echipa, Atletic Bradu la Coloneşti. Meciurile echipei din liga 3, se vor juca la Coloneşti. Primul joc oficial va fi cu Universitatea lui Mititelu, iar din vară echipa va primi numele localităţii de adopţie, Vediţa Coloneşti.


Sprijinul echipei Vediţa nu se va rezuma numai la organizarea meciurilor. La Bradu ar urma sa fie transferați de la Coloneşti  şase jucători. Aceștia sunt  Aria, Cioboată ( foto ), Dani Popa, Cincă, Alin Păun, Gabi Toma.

Important de precizat că actuala echipă ,Vediţa,  nu se va desfiinţa, va continua, cel puțin până în vară să evolueze în liga a IV a

Vom reveni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu