Unirea Radomireşti pierde amicalul susţinut la Fălcoiu ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Unirea Radomireşti pierde amicalul susţinut la Fălcoiu !


Gruparea din primul eşalon judeţean, Unirea Radomireşti a pierdut primul amical al sezonului, în deplasare la Fălcoiu. Gazdele sunt la al doilea succes consecutiv în sezonul de primăvară.


Olteţul Fălcoiu nu s-a împiedicat de Unirea Radomireşti, chiar dacă adversarul venea dintr-un eşalon superior şi s-a impus cu 1-0,  în meciul susţinut ieri pe teren propriu,  prin golul reuşit de același Alin Grozoaica, golgheterul formaţiei. Partida a fost urmărită de un număr mare de spectatori.

Aici trebuie notat şi faptul că , oaspeţii au beneficiat de un penalty pe care l-au ratat prin Cornel Craiu.Echipa din Fălcoiu este la a 9-lea meci  câştigat, din 9 posibile în actualul sezon. 7 partide în campionat şi 2 în amicale.

Am izbutit să scăpăm neînvinşi din confruntări cu adversari mai puternici,Unirea Radomireşti, fiind  un exempl.  Obiectivul nostru în  acest moment nu poate fi decât promovarea în primul eşalonul judeţean. Seria de rezultate bune obţinute în tur ne-au făcut să luăm tot mai serios în calcul această oportunitate. Pentru partida de azi, remarc intreaga echipă”, a declarat Mircea Popa.

Următoarea partidă de pregătire va fi duminica viitoare, tot pe teren propriu, când Oleţul Fălcoiu va primii vizita celor de Viitorul Băleasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu