Dario Calotă și Marian Sanda, zidul din fața porții în partida cu Cetatea ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Dario Calotă și Marian Sanda, zidul din fața porții în partida cu Cetatea !

 


Partida, Vedița Colonești – Cetate Turnu Măgurele a adus în tribune mai mulți spectatori decât de obicei. Oaspeții au venit însoțiți de o galerie care i-a susținut tot meciul,  în jurul mesei presei multe camere de filmat iar la final, grătarul de mici asaltat și de gazde și de ospeți.  Acesta este unul din avantajele calificării în play-off.

 

Meciul  care a adus față în față o echipă Cetatea,  ce părea sigură la un moment dat  de locul unu în clasament și Vedița Colonești o echipă ambițioasă dar și norocoasă, vezi ratarea loviturii de pedeapsă de către oaspeți în  minutele de prelungiri.  Derulând evoluția jocului trebuie să spunem că prima repriză a aparținut echipei Cetatea. Pentru a rămâne în spiritul jocului trebuie să spunem și că arbitrajul, a fost unul șmecheresc, în favoarea oaspeților.

 

Când primești  două cartonașe galbene în primele cinci minute  este clar că trebuie să joci cu prudență, iar evoluția ta poate fi afectată. Lovitura de pedeapsă gratuit acordată la ultima fază a jocului, confirma arbitrajul tendențios. Prima repriză a fost un duel între echipa oaspete și portarul Dario Calotă. Acesta a avut câteva intervenții salvatoare în primul sfert de oră. In minutul 30 nu a mai avut ce face și a fost nevoit să scoată balonul din plasă la șutul lui Mihai Manole din interiorul careului.

 

În repriza secundă, gazdele au echilibrat jocul dar marile ocazii au aparținut tot gazdelor. De data asta, bravului, Calotă i s-a alăturat și fundașul Marian Sanda care a avut câteva intervenții miraculoase la baloanele trimise spre poarta gazdelor. De la Vedița, noul intrat Chircioagă își anunță intențiile ofensive și șutează la rădăcina barei, după care urmează intervenția lui Sanda care se opune unui balon ce se ducea direct în poartă. 

 

 

Cu cinci minute înainte de final, același Chircioagă trimite un șut puternic spre poartă, obligând un fundaș advers să respingă cu mâna. Penalty transformat de Stoica (și el tot din postura de rezervă)  și scorul devine egal.

 

 

In minutele de prelungiri, arbitrul inventează  un penalti deși decizia corectă ar fi fost fault în atac și cartonaș galben, chiar și roșu, la intervenția unui atacant oaspete asupra lui Oprescu. Atac ”foarfecă” din lateral cu ambele picioare , urmat de o rostogolire ”spectaculoasă”. Din fericire , Alexandru Dane, șutează la încheietura barelor și astfel scorul rămâne 1-1.


Vedița: Calotă - Zamfirescu, Sanda, Matei, Ciobanu - Turcin, Samson, Mierlea, Stan, Filip - Voinescu .Au mai intrat : Bessong, Chircioagă, Stoica, Teodorescu, Oprescu


Cetatea: Jercălău - Dinu, Dogaru, Catrici, Agna, Skerdi, Ioniță, Pintilie, Popescu, Dane. Au mai intrat : Cristea, Pleșa 

 

Etapa viitoare, Vedița va primii vizita echipei ACS Râmnicu Vâlcea, actualul lider al clasamentului.

 

Etapa 4 / 19  aprilie, 17:00

ACS Vediţa Coloneşti  - SCM Râmnicu Vâlcea

 

Etapa 4 / 20 aprilie, 17:00

ACS Viitorul Dăeşti -  CSM Cetatea Turnu Măgurele

 

 

Clasament

 

1.SCM Râmnicu Vâlcea          3             2             1             0             6-1         42

2. Cetatea Turnu Măgurele     3             1             1             1             3-3         41

3.ACS Vediţa Coloneşti           3             1             2             0             5-3         38

4.ACS Viitorul Dăeşti               3             0             0             3             1-8         32

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu