Oltul și Petrolul, încă șapte posibilități de a evita penultimul loc ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul și Petrolul, încă șapte posibilități de a evita penultimul loc !

 


Pentru reprezentantele Oltului în liga 3, calculele se fac în trei. Oltul, Petrolul și Bascov. Din păcate, Oltul Curtișoara a ratat, etapa trecută la Bascov, o oportunitate utilă pentru ambele echipe. Un eventual succes ar fi valorat dublu. Unirea Bascov este singura echipă, măcar teoretic,  care poate fi trasă în jos pentru a scăpa de la retrogradare una din cele două reprezentante ale Oltului. 


Vă reamintim că la finalul play-outului, ocupantele locurilor 5 și 6 retrogradează. Lui Petrolul nu i se poate reproșa prea multe pentru că era foarte greu să vii cu puncte de la Roșiori.

 

Etapă de etapă , până la final, vor mai fi astfel de oportunități, mai puțin întâlnirile directe care , indiferent de rezultat va dezavantaja  una din echipe.

 

Mâine, este rândul celor de la Potcoava să-și valorifice avantajul terenului propriu și să învingă Unirea Bascov. Pentru Curtișoara, deplasarea la Călimănești este considerată mai ușoară. Cozia, se pare, a pierdut contactul cu plutonul, chiar dacă mai sunt 9 etape de disputat.

 

 

Iată programul complet al etapei:

 

Apr 5, 2024 17:00            

ACS Flacăra Horezu          -            CS Sporting Roşiori 2008             

 

Apr 6, 2024 17:00            

ACS Cozia Călimăneşti    -            ACS Oltul Curtişoara     

CSO Petrolul Potcoava   -            ACS Unirea Bascov

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu