Vedița, trei puncte în deplasare. Partea dreaptă, responsabilă cu centrările ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița, trei puncte în deplasare. Partea dreaptă, responsabilă cu centrările !

 



Vedița Colonești a câștigat în deplasare la Dăești și așteaptă cu nerăbdare partida cu Cetatea Turnu Măgurele, echipă care spre surprinderea tuturor, a pierdut pe teren propriu cu SCM  Râmnicu Vâlcea.  Revenind la jocul de la Dăești trebuie să spunem că a fost o partidă interesantă, cu două reprize diametral opuse.

 

Vedița Colonești a evoluat modest în prima parte a jocului  și a permis gazdelor să intre la pauză în avantaj prin golul marcat de Marian Ghiță.

 

In partea secundă, pe fondul schimbărilor efectuate, ospeții controlează meciul și reușesc să marcheze trei goluri spectaculoase. Golgheterul Voinescu revine pe lista marcatorilor și înscrie de două ori în urma unor faze fixe.

 

Primul - balonul a fost aruncat în careu în urma unei lovituri libere și atacantul din Colonești, pe fază , înscrie. Golul doi a fost aproximativ la fel. Zamfirescu execută o lovitură liberă, portarul Crăciun respinge în față și Voinescu, atent, împinge balonul în plasă.

 

Golul trei a fost marcat de Teodorescu tot în urma unei faze fixe. Antonio Stan execută un corner și Teodorescu înscrie cu capul stabilind astfel scorul final.

 


Vedița Colonești : Calotă – Zamfirescu, Matei, Sanda, Mălin (min 67 Samson) – Turcin, Bessong (min 46 Stoica), Filip, Mierlea (min 67 Ciobanu), Chircioagă (min 67 A. Stan), Voinescu ( min 73 Teodorescu)

 

 SERIA 6, etapa 2, play-off

vineri, 5 aprilie 2024, ora 17:00

Cetatea Turnu Măgurele – SCM Râmnicu Vâlcea 0-2

Ovidiu Popescu (39 – penalty), Robert Cruceru (90)

sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 17:00

Viitorul Dăeşti – Vediţa Coloneşti 1-3

Marian Ghiță (29) / Adelin Voinescu (67, 71), Ionuț Teodorescu (85)


 Clasament

 

1. CSM Cetatea Turnu Măgurele              2             1             0             1             2-2         40

2. SCM Râmnicu Vâlcea                            2             1             1             0             3-1         39

3. ACS Vediţa Coloneşti                            2             1             1             0             4-2         37

4. ACS Viitorul Dăeşti                                2             0             0             2             1-5         32

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu