Academica Balş , campioana ultimelor zece minute ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Academica Balş , campioana ultimelor zece minute !






Dacă s-ar face un clasament al ultimelor  zece minute de joc, Academica  ar conduce detaşat  ierarhia Seriei a II a.  Cele  mai  importante  victorii  reuşite în ultimele minute sunt  cu,  Ceramica Oboga  când echipa din  Parc  s-a desprins în prelungiri şi astăzi, cu  Bârza,  când  jucătorii de pe Olteţ au  reuşit să se impună, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0, obţinând astfel a zecea victorie a sezonului de toamnă.

Partida  dintre Academica Balş şi  F C Bărza, aşa cum era de aşteptat,  a fost una disputată cu răsturnare de scor spectaculoasă. Oaspeţii  au avut o primă repriză pe care au controlat-o  şi au şi reuşit să fructifice două  acţiuni  de atac. Spre  surprinderea  celor prezenţi  F C Bârza conducea la pauză cu 2-0.  Speriaţi de gândul că pot pierde contactul cu podiumul şi  impulsionaţi de cei de pe margine,  gazdele  reuşesc să se impună în cele din urmă cu 3-2.

Golurile  echipei Academica Balş au fost marcate de,  Dobre şi de căpitanul echipei, Alin Jidovu de două ori. In urma acestui rezultat, echipa din Balş, acumulează 32 de puncte şi aşteaptă cu nerăbdare partida de duminică de la Slătioara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu