Să facem cunoştinţă cu noii adversari. Azi, C S Blejoi. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Să facem cunoştinţă cu noii adversari. Azi, C S Blejoi.


Blejoi este o comuna din judeţul Prahova, situată la 8 km de orașul reședință, Ploieşti. La recensământul din 2011, comuna Blejoi avea o populaţie de 8 500 de locuitori.

Înfiinţată în 2008, echipa de fotbal C S Blejoi este câştigătoarea  eventului în ediţia 2018 - 2019. A reprezentat judeţul Prahova la barajul de promovare , pentru a doua oară consecutiv. Anul acesta, l-a şi câştigat în dauna reprezentantei Giurgiului, A S C Mihai Bravu,  cu scorul general de 9-1.Anul trecut, C S Blejoi a pierdut promovarea după dubla cu C S Venus  Independenţa  ( Călăraşi )

Ca şi în Olt , în Prahova fotbalul nu mai prezintă interes,  decât ici-colo. Vremea când fotbalul prahovean avea în divizia C,  câte 7-8 echipe pe sezon,  a apus de mult. Astăzi, deşi pare greu de crezut, C S Blejoi este singura reprezentantă a judeţului Prahova în liga 3.

In sezonul 2019 - 2020, C S Blejoi a debutat cu partida din Cupa României unde a întâlnit, Flacăra Moreni. Echipa din Moreni a reuşit să treacă de echipa din Blejoi cu scorul de 2-0, destul de greu, în prelungiri. In minutele de prelungire ale meciului, gazdele au rămas cu doi oameni mai puțin pe teren, după ce Dumitru (90) și Stoica (113) au văzut cartonașe roșii. 


Cele două echipe au trimis in teren următoarele formule de joc. 

C S BlejoiGheorghe- Stoica, Ghinea, Năstase, Badea - Dumitru(89 - Cocoş), Vasile(74 - Bojoagă), Lambru- Ruptureanu, Rudaru(100 - Iacob), Iancu(79 - Ursu). Antrenor: Răzvan Vlad ( foto ).

Flacăra Moreni: Duță - Niță, Matei, Oae, Cernea- Vîrtej, Calofir - Zidăroiu(75 - A.Negrea), Drăgan(61 - Constantin), Ilie- Lețu (69 - Iliescu). Antrenor: Gabriel Paraschiv.
Pentru că ne interesează  în mod direct, trebuie să spunem că în disputa cu Blejoi, Flacăra a mizat pe majoritatea jucătorilor achiziționați în această vară de la FC Pucioasa: Duță (portar), Calofir (mijlocaș), I. Constantin (fundaș) și  Lețu (atacant). 

C S Blejoi va juca pe teren propriu cu Vediţa Coloneşti în etapa a 6 a, la 28 septembrie 2019, iar o săptămână mai târziu vor fi oaspeţii  celor de la C S M Slatina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu