Tractorul Cetate, primul adversar al echipei Vedita Colonesti. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Tractorul Cetate, primul adversar al echipei Vedita Colonesti.


Cetate, este o comună situată în judeţul Dolj.Conform recensământului efectuat în 2011, populaţia comunei Cetate se ridică la 5.368 de locuitori.

Este situată la aproximativ 70 de km de Craiova şi este cunoscută mai mult pentru conacul lui Mircea Dinescu situat la circa 2 km de centrul localității Cetate, la capătul unui drum care duce către malul Dunării 


Echipa de fotbal Tractorul Cetate a dominat fotbalul județean , a câștigat titlul de 3 ori în ultimii 4 ani. A  promovat în Liga 3, după a treia  încercare, după ce a dispus de Unirea Brânceni (campioana județului Teleorman), scor 1-0, în returul barajului.

 În presă a apărut la un moment dat ştirea conform căreia, Gigi Neţoiu ar sprijini din umbră echipa de fotbal din Cetate. 
"Ne mai ajută uneori, a mai participat şi el aşa. Le mai dă câte o atenţie jucătorilor. Nu este finanţatorul echipei, dar poate pe viitor. Acum nu ştim. Are o societate agricolă aici şi este posibil să fie în curând unul dintre sponsorii echipei", a declarat Marian Surugiu, preşedintele lui Tractorul, pentru Fanatik. 
Iată formația aliniată la barajul din vară.

Tractorul Cetate: Sălcianu – Ciobanu, Țuculeanu, Chican, Cârstea, Dragomirescu (46, Sranciu), Doman (71, Vasilică), Sărăcin, Brebenel, Ochea (48, Puțintelu), Sârbu (86, Poenaru). Antrenor: Dorin Vasilică.

În vară, în pregătiri, Tractorul a reusit să învingă Pandurii Tîrgu Jiu cu 2-1 chiar pe terenul acesteia. Pentru nou promovată au marcat Puţinelu şi Brebenel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu