Vediţa Coloneşti merge mai departe în Cupa României. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vediţa Coloneşti merge mai departe în Cupa României.


Miercuri după amiază pe terenul din Bradu, Vediţa Coloneşti ar  fi trebuit să joace  în turul II al Cupei României - faza națională în compania celor de la Real Bradu.

Din păcate partida nu s-a disputat pentru ca jucătorii gazdă nu au avut viza medicală pe legitimațiile de joc.Vediţa Coloneşti va câștiga la masa verde cu 3-0.

La insistentele lui Nicolae Stan, primarul din Coloneşti, cele două echipe au susținut un meci amical.

Jucătorii din Coloneşti au continuat forma bună din partidele de .verificare  disputate in aceasta vara. Diferența de valoare şi de experiență s-a văzut  pe tot parcursul joculu fie el și amical .

 Oltenii s-au impus fără probleme cu scorul de   4-0   prin golurile marcate de Aria, Nila, Popa și David .

"Nu ştiu unde ne vom opri în Cupa României , încercăm să câștigăm fiecare joc. Avem un lot de jucători destul de numeros care ne permite să participăm la ambele competiţii , mai ales că săptămâna viitoare debutăm în campionat . Principalul obiectiv este o clasare în preajma podiumulu dar și un parcurs cât mai lung în cupă " a declarat  primarul  Nicolae Stan .

 Faza a III-a se va disputa la 28 august 2019. Intră în competiţie şi două echipe din Liga 2, respectiv cele 29 de calificate din Faza a II-a şi ultimele cinci din Liga 3. Vor fi 18 meciuri.

Următorul joc oficial pentru A C S Vediţa Coloneşti va fi pe 23 august 2019 când va primii vizita celor de la Tractorul Cetate, meci contând pentru prima etapă a ediţiei 2019 - 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu