Fără public ! Sigura şansă să se reia campionatul în următoarele 2 luni . - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Fără public ! Sigura şansă să se reia campionatul în următoarele 2 luni .


Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit despre posibilitatea eliminării treptate a restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Competițiile sportive cu adunări mari de persoane nu pot fi reluate în următoarele 2 luni. 
sursa : gsp
Nelu Tătaru afirmă cu tărie că România nu își permite slăbirea măsurilor în acest moment. 
Întrebat dacă în primul val de eliminare a restricțiilor vor intra și competițiile sportive, ministrul Sănătății a spus:

„Când vorbim de reluarea activității ne gândim să redeschidem anumite locuri de muncă, să redeschidem anumite spații. Sunt multe la care ne gândim, dar nu la adunările cu număr mare de participanți. Ne gândim după următoarele 2, 3 luni, depinde de evoluție”.

„Măsurile instituite până în acest moment de autorități își dovedesc eficiența în combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19) și se impune respectarea strictă a acestora și în perioada imediat următoare”
- Grupul de comunicare strategică
 Cel mai probabil, declarațiile ministrului Nelu Tătaru se referă la competițiile sportive cu public. Cum oficialii LPF au anunțat că partidele se vor juca cu porțile închise, Liga 1 ar putea respecta programul stabilit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu