Fotbaliştii din Coloneşti stau în casă , dar nu stau degeaba ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Fotbaliştii din Coloneşti stau în casă , dar nu stau degeaba !

Daniel Mărgărit şi Cătălin Ion, noii jucători de la Vediţa Coloneşti respectă cu stricteţe îndemnurile autorităţile. Fotbaliştii încearcă să se menţină în formă la domiciliu şi aşteaptă cu nerăbdare reluarea campionatului.
Ambii jucători  au discutat despre pauza forțată pe care fotbalul românesc a luat-o din cauza pandemiei de corona-virus care a împânzit întreaga planetă. Cei doi  nu ies din casă, respectă programul  şi  încearcă să se mențină în formă , deşi este foarte greu.
“Fac exerciţii  zilnic dar nu poate compensa mişcarea în aer liber. Nu poţi să ieşi pentru că este riscant şi nu ai dispoziţia necesară efectuării pregătirii. Sper sa se termine cât mai curând şi să revenim pe gazon”. povesteste Daniel Margarit.
"Sunt acasă, la ţară , la Amărăştii de jos - Dolj. Am văzut că este la modă jonglatul cu hârtia igenică. Deocamdată, nu  jonglez cu hârtia, am gantere, lucrez foarte multe  exerciţii  fizice cu greutatea corpului"  ne-a declarat  Ion Cătălin.
 Daniel Mărgărit - atacant . S-a născut la Târgu – Jiu la 30 august 1996.Prima legitimare, la 14 ani , antrenor , Constantin Frimu. A debutat în Liga I in  2016 în partida Pandurii Tîrgu Jiu – Concordia Chiajna cu  Edi Iordănescu pe bancă.A mai jucat la Unirea Alba Iulia, A S U Poli Timişoara,  Naţional Sebiş. Din returul ediţiei 2019 - 2020 este jucătorul echipei Vediţa Coloneşti
Ion Cătălin ( foto )  - mijlocaş este născut ,la 13 noiembrie 1998 la  Craiova oraşul unde a şi debutat în fotbal la C SS Craiova. Primul antrenor, Cătălin Găman. A mai jucat la Romgaz Craiova şi la echipa secundă a Universităţii Craiova. Din iarnă este legitimat la Vediţa Colonesti.
“Perioada petrecuta la Pandurii a fost cea mai frumoasă din cariera mea de până acum. Este echipa cu care am debutat în Liga I. Am crescut alături de mari fotbalişti precum: Săpunaru, Nistor, Răduţ “ încheie Daniel  Mărgarit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu