Petrolul Potcoava şi lungul drum spre baraj ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Petrolul Potcoava şi lungul drum spre baraj !


Reluarea campionatelor de fotbal pe 16 mai a devenit aproape imposibilă după prelungirea stării de urgenţă  anunţată de preşedinte.

In aceste noi conditii, competitiile sportive nu vor putea fi reluate. Astfel, campionatele de fotbal nu se vor relua pe 16 mai, ci vor rămâne în continuare suspendate, iar forul organizator va trebui să facă noi planuri cum ar putea să continue actualul sezon.

Campionatul Judeţean este şi el afectat, chiar dacă singura miză, cel puțin la Olt , este câştigarea  competiţiei, succes ce îţi dă dreptul să reprezinți  județul la barajul de promovare.

În ediția actuală doar două echipe par capabile să ia parte la câștigarea acestui  obiectiv, Petrolul Potcoava şi Oltul Curtişoara.

Antrenorul liderului  Petrolul Potcoava, Cristian Vintilă  încearcă să-şi țină elevii conectați la îndeplinirea obiectivului- barajul.

  “Ne descurcăm bine, băieţii merg la serviciu, viaţa decurge normal, jucătorii respectă programul. Barajul rămâne obiectivul principal “ declară  Vintilă.

Campioana judeţului Olt urmează să întâlnească la barajul de promovarea, campioana judeţlui Dolj. După 16 etape, Petrolul conduce în clasament cu 46 de puncte, cu 4 mai mult decât principala urmăritoare, Oltul Curtişoara.

Liderul echipei, experimentatul Alin Florica este încrezător în şansele echipei sale, atât la câștigarea  competiției cât și la promovare.

“Aşteptăm cu nerăbdare reluarea competiţiei. Pentru mine , participarea la barajul de promovarea nu este ceva nou. Am mai trecut prin astfel de momente cu şapte  ani în urmă cu F C Balş. Atunci am câştigat , sper că şi acum se va întâmpla la fel” declara plin de speranţă  căpitanul echipei, Alin Florica.


Un alt jucător important pentru Petrolul Potcoava este Marco Popa. Jucătorul  a evoluat în tur la echipa de liga a III a, Vediţa Coloneşti. A efectuat pregătirea de iarnă cu echipa din Coloneşti iar din primăvară a revenit la Potcoava pentru a pune umărul la promovarea în liga 3 a echipei  care l-a promovat .


“Am revenit la Potcoava după un împrumut la Vediţa şi vreau să promovez cu Petrolul Potcoava. Avem o şansă şi vrem să o valorificăm. Ne antrenăm şi aşteptăm cu nerăbdare veşti de la organizatori .”  declara Popa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu