"Stare de alertă" pentru echipele din liga 3. Angajarea unei secretare,una din ideile năstrușnică ale federației - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

"Stare de alertă" pentru echipele din liga 3. Angajarea unei secretare,una din ideile năstrușnică ale federației

Foto : DC News
Printre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească divizionarele terțe pentru a lua startul în noua ediție de campionat sunt și câteva inedite, ce au trezit ceva discuții printre conducătorii cluburilor.
Dacă FRF-ul nu consideră necesar ca pe banca unei formații de Liga a 3-a să stea un tehnician cu licență A-UEFA (sau PRO, bineînțeles), în schimb obligă cluburile să-și angajeze o secretară pentru a ține în permanență legătura, dintr-un birou al său, cu Casa Fotbalului.
Totodată, programul grupelor de copii și juniori trebuie avizat de referentul zonal al FRF.
Iată mai jos, câteva dintre prevederile să le spunem năstrușnice din cadrul
”Regulamentului de evaluare și certificare a condițiilor minime de participare la Campionatul Național de Liga 3-a”
  • Solicitantul cererii de înscriere și participare la Campionatul Național Liga a 3-a trebuie să aibă prezinte în formă scrisă un program de dezvoltare a Centrului de copii și juniori avizat de referentul zonal. Acesta are obligaţia de a verifica şi certifica evalua veridicitatea datelor prezentate.
  • Persoana desemnată să conceapă și să implementeze programul de dezvoltare a centrului de copii și juniori trebuie să dețină, pentru solicitantul care activează în Liga a 3-a la momentul depunerii documentației de evaluare, cel puțin licența UEFA – B valabilă;
  • Antrenorul principal al primei echipe trebuie să dețină cel puțin licența UEFA – B, valabilă.
  • Solicitantul evaluării condițiilor minime de participare la Campionatul Național Liga a 3-a trebuie să aibă angajată minim o persoana care să asigure munca de secretariat. Secretariatul trebuie să asigure comunicarea cu FRF în acest sens fiind necesare ca dotări minime: telefon, PC, e-mail.
În fine, FRF-ul nu a renunțat la garanția de 20 de mii de lei pe care cluburile trebuie să o depună și la începutul sezonului următor, în condițiile în care banii vor fi tot mai puțini și în fotbal ca urmare a dereglării economiei mondiale în pandemia de coronavirus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu