5 iunie 2020 , ultima zi de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, ediția 2020-2021, - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

5 iunie 2020 , ultima zi de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, ediția 2020-2021,

Comitetul de Urgență întrunit joi, 21 mai, a decis prelungirea termenului de depunere a documentelor necesare pentru participarea în Liga 3, ediția 2020/2021, precum și modificarea modalității de depunere a respectivelor documente. 
Aceste modificări se produc în urma efectelor pandemiei cu COVID-19 la nivelul fotbalului românesc.
Pe lângă modificările aduse numărului de înlocuiri permise și de jucători pe banca de rezerve pe durata unui meci, cât și schimbările aduse ”Regulamentului privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal”, Federația Română de Fotbal a adoptat și măsuri care privesc echipele din Liga 3.

5 iunie, ultima zi de predare a dosarului de certificare pentru Liga 3. Procesul de transmitere începe pe 1 iunie

Cluburile care vor trebui și vor dori să participe în noul sezon al campionatului Liga 3, ediția 2020/201, trebuie să transmită documentele pentru dosarul de certificare în perioada 1-5 iunie 2020, prin poștă sau curier. Sunt considerata trimise în termen documentele ”predate curierului sau oficiului poștal al expeditorului cel târziu la data de 5 iunie 2020”, anunță FRF.
Acesta este primul sezon de Liga 3 în care FRF vrea certificarea cluburilor, astfel, fiind unul de tranziție, nu se vor aplica sancțiuni sportive, ca de exemplu neprimirea în campionat, în cazul în care se constată că nu se întrunesc condițiile de participare, ci se acordă ”doar sancțiuni financiare”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu