Universitatea Craiova si Aerostar Bacău, primele echipe promovate in liga a II a. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Universitatea Craiova si Aerostar Bacău, primele echipe promovate in liga a II a.


Asa cum ați aflat din Arena Olteană de ieri, liga 3 nu se mai reia. În aceste condiții, se cunosc deja două dintre echipele promovate în sezonul următor din Liga 2.
Prima este CS Aerostar Bacău, din Seria 1, care era lider în Liga 3, cu 42 de puncte acumulate în primele 16 runde. Pe locul secund, la șapte lungi distanță, se afla A C S Foresta Suceava, care va evolua în Liga 3 și în stagiunea viitoare.
De asemenea, în Liga 2 a obținut promovarea directă și U Craiova 1948 SA. Echipa patronată de Adrian Mititelu era lider autoritar în Seria 4, cu 42 de puncte. Podiumul este completat de CS Șoimii Lipova (29p) și CS Crișul Chișineu Criș (28p).

Cine merge la barajul de promovare pentru Liga 2

În Seria 2, Seria 3 și Seria 5 din Liga 3, situația este mult mai echilibrată la vârf, astfel că FRF a apelat la un baraj în dublă manșă pentru stabilirea echipelor promovate.
Meciurile de baraj vor fi următoarele:
  • Seria 2: AFC Unirea 04 Slobozia (40p) - ACS Mostiștea Ulmu (37p)
  • Seria 3: AFC Progresul 1944 Spartac (37p) - CSM Slatina (37p)
  • Seria 5: ACS Fotbal Comuna Recea (35p) - CS Minaur Baia Mare (33p)
Datele de disputare a jocurilor de baraj pentru promovarea din Liga 3 în Liga 2 vor fi anunțate ulterior. FRF a precizat că monitorizează situația privind pandemia COVID-19 și va programa partidele în funcție de situația la nivel național.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu