La 10 ani de la promovarea lui Alro în liga 2, Slatina , va juca cu promovarea pe masă ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

La 10 ani de la promovarea lui Alro în liga 2, Slatina , va juca cu promovarea pe masă !


CSM Slatina a început din această săptămână pregătirile pentru barajul de promovare în Liga 2 cu Progresul Spartac, în care turul a fost stabilit prin tragere la sorți să se desfășoare la București, iar returul la Slatina.

 Antrenamentele echipei pregătite de Mihai Ianovschi se desfășoară la Baza Sportivă 1 Mai, respectând toate normele impuse de autorități.

CSM Slatina s-a clasat la finalul a 16 etape, când campionatului Ligii 3 a fost suspendat și mai apoi ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19, pe locul 2 în Seria a 3-a, la egalitate cu liderul Progresul Spartac, bucureștenii având un golaveraj mai bun. În meciul direct din tur, cele două echipe au remizat la Slatina, scor 2-2.

Datele oficiale de desfășurare a meciurilor tur -retur ale barajului pentru promovarea în Liga 2 nu au fost stabilite încă de FRF, însă ar putea avea loc la finalul lunii iulie – începutul lunii august.


Mircea Voicu, antrenorul secund al echipei CSM Slatina, a marcat golul promovării.

La 11 iunie 2010, Alro Slatina se impunea cu 1-0 în partida disputată la Şotânga, cu F C Târgovişte  şi reuşea să promoveze în liga a 2. Unicul gol al partidei a fost  marcat de Mircea Voicu, actualul antrenor secund al echipei C S M Slatina. 
Promovarea respectivă, a  fost considerată o adevărată performanţă, mai ales că a fost obţinută în deplasare. Să sperăm că şi la inceputul lunii august, fotbalul din Slatina va fi în eşalonul secund. 

Iată eroii de la Sotânga. 
AlroPârvu – Hapaină ( Mantea ), Preda, Ciobanu, Anghelina – Dumitra, Mircea Voicu, Corneanu, Precup ( Calotescu ) – Bârsan, Buciuman ( Niculescu ). Antrenor Dan Oprescu
Au mai făcut deplasarea : Bugiu –  Stănescu, Streinu, Luţu,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu