Progresul Spartac a făcut apel la TAS împotriva deciziei FRF de a o trimite la baraj de promovare pentru Liga 2. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Progresul Spartac a făcut apel la TAS împotriva deciziei FRF de a o trimite la baraj de promovare pentru Liga 2.


Federaţia Română de Fotbal va trebui să răspundă în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru modul în care a decis să încheie campionatele Liga 2, respectiv Liga 3 după această pandemie de COVID-19 care a afectat desfășurarea normală a competițiilor sportive. 

Dacă UTA, liderul eşalonului secund, e nemulţumit că va intra într-un play-off de promovare doar cu jumătate dintre punctele acumulate în sezonul regulat ”înghețat” și a decis să meargă la TAS, mai nou, dreptate la tribunalul din Elveția îşi caută și Progresul Spartac, prima clasată din Seria a 3-a a Ligii 3.

Echipa bucureşteană voia să fie declarată direct promovată în Liga 2 pe baza actualei poziţii ocupate în Seria a 3-a a Ligii 3, cea de lider după 16 etape desfăşurate până în momentul suspendării și mai apoi ”înghețării” sezonului. FRF a decis însă ca echipele din fruntea seriilor celui de-al treilea eșalon aflate la egalitate sau despărțite de maximum trei puncte să joace baraj de promovare în eșalonul secund.

Sursa : Liga 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu