Veteranii care joacă fotbal la superlativ ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Veteranii care joacă fotbal la superlativ !


Fiecare echipă are în componenţa sa,  jucători care prin devotamentul lor sunt nelipsiți din echipa de bază şi constituie adevărate modele pentru colegii lor mai tineri.

Vediţa  Coloneşti are în componenţă un astfel de jucător. Este vorba de veteanul lotului Florin Aria care a împlinit de curând vârsta de 34 de ani. Cu o condiţie fizică de invidiat, Gică, aşa cum îi spun prietenii evoluează pe partea stângă a terenului şi reprezintă cea mai bună soluţie pe acest post, dovadă că  în prima parte a campionatului  a fost prezent în 17 partide din 18 posibile, cupă şi campionat.

Aria a debutat  la Coloneşti în returul ediţiei 2016-2017 şi a participat cu echipa Vediţa la toate evenimentele importante ale clubului din Coloneşti. Amintim aici:  câştigarea titlului de campion judeţean în 2018, barajul de promovare, când a şi marcat un gol de generic, finala cupei României in 2018.

Familia a reprezentat dintodeauna un echilibru în tot ce facem, evoluţia foarte bună din teren a lui Aria este fără îndoială şi rezultatul unei vieţi de familie fericită.
De câţiva  ani, Coloneşti i-a devenit casă lui Gică. Aici şi-a intemeiat o familie alături de frumoasa lui soţie Maria Madălina, care i-a dăruit un fiu, George Eric, de care este foarte mândru.


Florin Gheorghe Aria s-a născut la 16 mai 1986 şi a debutat în fotbal la vârsta de 14 ani la Sporting  Piteşti. A făcut parte dintr-o generaţie talentată  alături de Gabriel  Precup. La mijlocul anilor 2000 au fost legitimaţi la F C Olt, evidenţiindu-se la fiecare partidă.  Nu a durat mult şi au  fost  transferaţi la Slatina şi totul părea în favoarea lor. Din păcate, aici, nu au găsit cadrul propice performanţei, echipele s-au desfinţat una câte una  şi au fost nevoiţi să-şi caute echipe.

O privire aruncată pe C V -ul său, arată că vârful carierei l-a reprezentat, Sportul Vişina. Alături  de echipa din sudul judeţului a jucat patru sezoane şi a ajuns până  în şaisprezicimile cupei României ediţia 2011-2012 unde a întâlnit echipa de liga I, Pandurii Târgu Jiu.  In lotul echipei gorjeane  evoluau la data respectivă jucători precum : Mingote, Vlad Chiricheş, Dan Nistor, Mihai Pintili,şamd.

Florin Aria va evolua şi in sezonul următor la Vediţa Coloneşti. De curând, conducerea administrativă şi tehnică a echipei din Coloneşti, i-au propus prelungirea contractului, semn de apreciere a activităţii lui.

Carte de vizită 

Aria Gheorghe Florin

Născut 16 mai 1986
Debut – 2000 Sporting Piteşti
Primul antrenor – Florin Drăguşin
Post – mijlocaş  stânga

2005 – 2006  F C Olt Scorniceşti
2006 – 2007  Oltul Slatina / Alro
2007 – 2008  Progresul Corabia
2008 – 2010  F C Caracal
2010 – 2011  C S M  Slatina
2011 -  2015  Sportul Vişina Nouă.
2015 - 2016  Atletic Bradu
2016 - 2017  C S Podari
2017 –           Vedita Colonesti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu