Progresul Spartac îşi retrage plângerea împotriva F R F ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Progresul Spartac îşi retrage plângerea împotriva F R F !

Progresul Spartac a decis să își retragă acțiunea inițiată la începutul lunii iunie împotriva Federației Române de Fotbal la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. 
Liderul Seriei a 3-a a Ligii 3 era nemulțumit de modul în care forul condus de Răzvan Burleanu a decis să încheie actuala ediție de campionat Liga 3, după această pandemie de COVID-19 care a afectat desfășurarea normală a competițiilor sportive. Bucureștenii voiau să fie declarați direct promovați în Liga 2, fără să mai joace baraj cu a doua clasată CSM Slatina, cu care se aflau la egalitate de puncte, însă pe care o devansau datorită golaverajului mai bun.

Progresul Spartac și-a retras apelul făcut la TAS împotriva FRF

Progresul Spartac explică,  motivul pentru care a decis să retragă apelul făcut la TAS împotriva FRF. Echipa din Liga 3 care își dorește promovarea în Liga 2 ar fi trebuit să plătească până vineri, 26 iunie, inclusiv taxa ”reclamatei”, adică federației, iar cum nu dispune de banii necesari în această perioadă, a luat această hotărâre de a renunța la procesul în care voia să fie declarată direct promovată.
I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu