Fără patru jucători de bază, Oltul Curtișoara pierde o partidă în care a condus cu 4-1 ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Fără patru jucători de bază, Oltul Curtișoara pierde o partidă în care a condus cu 4-1 !

 



Oltul Curtișoara  încă mai suferă după înfrângerea de barajul de promovare și pierde cu scorul 4-5, partida disputată miercuri, 6 iulie, pe teren propriu, cu Roberto Ziduri, în faza regională a Cupei României, prima etapă.  Echipa vizitatoare a întors jocul și a câștigat în prelungiri după ce gazdele au condus cu 4-1.


Față de jocurile de la baraj în meciul de Cupă, Oltul,  nu a putut conta pe : Bîră, Nichita, Răcăleanu și  Ungureanu.  Pentru echipa  Roberto Ziduri este o victorie de senzație ! Meciul  de la Curtișoara a contat pentru grupa I a Regiunii Sud-Vest, de unde mai face parte si Sparta Râmnicu Vâlcea.


Roberto Ziduri s-a impus surprinzător, scor 5-4. Scorul a fost unul halucinant: gazdele au condus cu 4-1 până în minutul 72, dar formația dâmbovițeană are o revenire de senzație si câștiga in final cu 5-4!


In acesta faza  a Cupei României se executa si penaltiuri, indiferent de rezultatul partidei, pentru ca in cazul in care va fi egalitate de puncte intre primele clasate din grupa, departajarea sa fie făcută de penaltiuri. Formația din Ziduri s-a impus si la penaltiuri, 4-3, si are șanse mari sa termine pe primul loc in grupa.


Miercuri, la Odobești, Roberto Ziduri poate termina pe primul loc daca învinge pe Sparta Râmnicu Vâlcea. Echipei din Ziduri îi este suficient chiar un rezultat de egalitate, daca sâmbătă Sparta Râmnicu Vâlcea nu se impune in disputa cu Oltul Curtișoara.


Au marcat : Andronache ( 3 ), Călin Zamfir / Naicu, Verdeș, Niță ( 3 ), Mirescu

Oltul Curtișoara: Stănciulescu -  V. Preda, Covercă, C. Preda, Mateiaș -  Tudor, Neagoe ( M. Vărzaru ), Călin Zamfir, Jianu -  Andronache, Flavio Zamfir. Antrenor: Iulian Mitrache.

Roberto Ziduri: Bicher -  Dicu, Coman, Costea, Mirescu - Verdeș, Niță, Anghelina, Neicu -  Rășcanu, Chiriac. Antrenor: Augustin Voinea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu