Sparta Râmnicu Vâlcea - Oltul Curtișoara 0-1 ( 4 - 5 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Sparta Râmnicu Vâlcea - Oltul Curtișoara 0-1 ( 4 - 5 )

 



Oltul Curtișoara a reușit să câștige partida din Cupa României susținută în deplasare la Sparta Râmnicu Vâlcea, atât în timpul regulamentar cât și la loviturile de la 11 metri. Vă reamintim că  la final, în caz de egalitate de  puncte după cele două partide disputate  de fiecare, al doilea criteriu de departajare sunt punctele obținute la penaltiuri. Oltul Curtișoara a pierdut primul meci cu Roberto Ziduri și pe teren și la loviturile de la 11 metri.


Unicul gol al partidei de sâmbătă a fost marcat în minutul 53 de Florin Nichita, unul dintre cei mai buni jucători în partida de sâmbătă.


La loviturile de departajare, obligatorii în această fază, indiferent de rezultat, oaspeții au câștigat cu 5-4. Ultimul joc din această grupă se va disputa miercuri 13 iulie între Roberto Ziduri și Sparta Râmnicu Vâlcea.


Câștigătoare grupei I va juca cu locul unu din grupa  a II a ( Dunărea Turris, Inter Câmpulung, Dunărea Calafat ). Învingătoarea va fi desemnată câștigătoarea regiunii și va primii un trofeu. In turul II vor intra și echipe din Liga III. Echipele calificat în turul III vor fi premiate cu 1000 de euro


Oltul Curtișoara : Stănciulescu – Covercă, Andronache, Răcăleanu, Preda – Jianu, Petrișor, Tudor, Nichita, Flavio Zamfir – Călin Zamfir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu