C S M Slatina - Unirea Slobozia 1-1 ( 0-0 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina - Unirea Slobozia 1-1 ( 0-0 )

 


Slatina . Stadionul 1 Mai, timp foarte călduros, aproape sufocant la nivelul gazonului


Arbitru: Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov). Asistenți: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) și Nicușor Marin (Suseni – Argeş). Rezervă: Eduard Belega (Câmpulung Muscel).

CSM Slatina: I. Pop – Mitran , Gherghe, Al. Dinu -  Doman (cpt.), Dav. Oprescu, Sălcianu, Trașcu, D. Toma -  Cr. Dinu, Al. Popovici


Au mai intrat : Neicu, Pisăru, Necșulescu, C-tin. Radu, Leață. Antrenor: Daniel Oprescu

 

Unirea Slobozia: M. Contra – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Ekollo, Boțogan, Rob. Silaghi, Afalna, Cip. Rus

Rezerve: Păduraru – Bolohan, Criceru, Lemnaru, Gîrbăcea, Dorobanțu, M. Ciobanu, Gab. Lazăr, Golda. Antrenor: Constantin Enache (suspendat)

 

Se spune că totul are un echilibru în viață,  dar și în sport. După ce  runda trecută la Buzău, CSM Slatina a pierdut două puncte , astăzi, tot la ultima fază a jocului a recuperat un punct. Sigur ca la un calcul simplu tot pe pierdere s-a încheiat dubla Buzău-Slobozia, dar slătinenii merită tot respectul pentru modul de abordare a jocului. Dan Oprescu le- a transmis din calmul său și în teren s-a văzut. Unirea Slobozia cu antrenorul Costel Enache în tribună a dominat jocul în parte a doua când a și deschis scorul la o ieșire neinspirată a portarului Pop. Slatina a avut la dispoziție , pe fondul retragerii oaspeților ultimele 5 minute. La ultima fază a jocului, Salceanu  a egalat la o centrare perfectă a lui Doman și astfel partida s-a încheiat cu un scor echitabil, 1-1.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu