Vedita Colonești rezultat de egalitate in al doilea meci de pregătire. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedita Colonești rezultat de egalitate in al doilea meci de pregătire.

 



Schimbările masive  de jucători care au avut loc la Vedița Colonești în această vacanță,  i-au  făcut pe mulți să creadă echipa din Colonești va fi  victimă sigură în sezonul următor. Lucrurile, se pare că nu vor sta așa. Vă reamintim că la finalul ediției trecute, Vedița s-a despărțit de o serie de jucători. Oficialii din Colonești s-au mișcat repede și au reușit să  aducă în perioada de pregătire  mulți tineri dornici de afirmare.


După ce în primul joc amical, Vedița a trecut de Real Bradu cu 3-2, astăzi la Roșiori echipa antrenată de Mircea Stan a terminat la egalitate 1-1 cu echipa locală, Sporting.  Vedița a deschis scorul în minutul 19, scor înregistrat la pauză. In repriza secundă oaspeții au rulat toți jucători și asta s-a văzut în joc, gazdele au fost mult mai prezente  în terenul celor din Colonești. 


Portarul ospeților a făcut minuni în poartă și scorul a rămas neschimbat până în minutul 70 când Alin Călin a egalat. Cu cinci minute înainte de final atacantul echipei Vedița , scapă pe contraatac și ratează singur cu portarul gazdă. A fost ultima mare ocazie de gol a partidei. Până la final nu se mai întâmplă nimic și partida se încheie la egalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu