La mulți ani, Gică Aria ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

La mulți ani, Gică Aria !

 


Florin Gheorghe Aria s-a născut la 16 mai 1986 şi a debutat în fotbal la vârsta de 14 ani la Sporting  Piteşti. A făcut parte dintr-o generaţie talentată  alături de Gabriel  Precup. La mijlocul anilor 2000 au fost legitimaţi la F C Olt, evidenţiindu-se la fiecare partidă. 

 

Vârful carierei lui Aria l-a reprezentat, Sportul Vişina. Alături  de echipa din sudul judeţului a jucat patru sezoane şi a ajuns până  în şaisprezicimile cupei României ediţia 2011-2012 unde a întâlnit echipa de liga I, Pandurii Târgu Jiu.  In lotul echipei gorjeane  evoluau la data respectivă jucători precum : Mingote, Vlad Chiricheş, Dan Nistor, Mihai Pintili,şamd.

 

Gică, așa cum îi spun prietenii, a debutat  la Coloneşti în returul ediţiei 2016-2017 şi a participat cu echipa Vediţa la toate evenimentele importante ale clubului din Coloneşti. Amintim aici:  câştigarea titlului de campion judeţean în 2018, barajul de promovare, când a şi marcat un gol de generic, finala cupei României în 2018, câștigare seriei și participarea  barajul de promovare în liga 2, șamd.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu