Lupii Profa, prima echipa laureată, din Liga a V a ! Rezultate, clasamente . - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Lupii Profa, prima echipa laureată, din Liga a V a ! Rezultate, clasamente .



În liga a V a, prima serie care a încheiat competiția este seria cea mai scurtă, seria  I. Așa cum era de așteptat câștigătoarea  grupei a fost , ca și anul trecut , Lupii Profa. Echipa lui Gigi Mitrache, prin apariția ei, a reușit să mărească interesul pentru fotbal în ultimul eșalon județean. Omul de afaceri, originar din Profa, și-a văzut visul împlinit acela de a ridica de la zero o bază sportivă modernă și de a forma un loc competitiv care să domine întrecerea de la cap la coadă. 



Important de menționat este că, în acest proiect s-au alăturat și primăria comunei Spineni prin Dan Șerpău, primarul localității, dar și  publicul spectator care a reacționat pe măsura investiții lor lui Gig Mitrache. La meciurile Lupiilor, în tribune asistă un număr mare de spectatori la care alte partenere de competiție nici nu visează. 



Anul trecut Lupii au avut o linie de clasament cu cifre mai mici într-o serie mai scurtă, cu doar 8 echipe. Anul acesta, deși la un moment dat părea că nou- venita Victoria Bărăști va pune probleme, cifrele Lupilor aproape că s-au dublat , cel puțin la numărul de goluri. 


2021-2022 : 14  13  0  1   62-24  39    

2022-2023 : 18  17  0  1  116-23  51 









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu