Oltul Curtișoara - Cozia Călimănești 1-0 ( 1-0 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Curtișoara - Cozia Călimănești 1-0 ( 1-0 )

 


Oltul Curtișoara a reușit  să câștige meciul de debut în liga a III a. Victoria de sâmbătă reprezintă o dublă satisfacție. Debutul cu dreptul care este foarte important pentru moralul jucătorilor și revanșa în fața celor de la Cozia Călimănești, echipa care în fața căreia a pierdut barajul în urmă cu doi ani.

 

 

La vremuri noi, tot noi. Faza singurului gol a fost realizată de ”bătrânii” Jianu și Tudor. În minutul 31 Florin Tudor reia cu capul în poartă, în urma unui  corner  executat de Jianu. În repriza secundă nu s-a mai marcat deși gazdele au mai avut câteva oportunități de a marca prin  Jianu și Tecuceanu.

 

 

Oaspeții au invocat lipsa de implicare a jucătorilor precum și absența portarului Mathe, care din motive personale nu a putut face parte din lot pentru partida de la Curtișoara. Sigur, asta nu scade cu nimic din meritul jucătorilor din Curtișoara.

 

 

Atenție la atacantul Zamura ! Etapa viitoare, Oltul Curtișoara se va deplasa la Horezu, o echipă care nu trece nici ea prin cele mai bune momente, deși, în deplasarea de la Colonești, în repriza secundă, a fost mai prezentă în joc. Gabriel Zamura, autorul golului,  fiind cel mai bun de la oaspeți. Patru zile mai târziu echipa lui Dan Ignat  va juca restanța din prima etapă în deplasare cu Vedița Colonești.

 

 

Oltul Curtișoara: Turianu -  Covercă, Răcaleanu, Preda, Șerban -  Necșulescu (min 72 Tecuceanu), Tudor, Dumitrașcu, Ionescu (min. 58 Andronache) -  Jianu (min. 86 Sălariu), Flavio Zamfir (min. 72 Calin Zamfir). Antrenor: Dan Igant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu