Weekend plin cu jocuri amicale ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Weekend plin cu jocuri amicale !

 


A fost din nou un weekend plin cu jocuri amicale pentru formaţiile oltene. Vineri, C.S.M Slatina s-a impus, scor 3-0 (3-0), în penultimul joc de pregătire disputat cu echipa din Liga a III-a, CSO Filiaşi, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai.

Golurile au fost marcate de juniori formați în cadrul clubului: Cristinel Dinu (min.7), Denis Dragu (min.27) şi Ciobănică (min. 36).

 

Sâmbătă, 17 februarie, în ultimul test înaintea jocului oficial cu Corvinul Hunedoara, echipa lui Dan Oprescu  s-a deplasat  la Târgoviște unde a întâlnit echipa locală, Chindia. Gazdele au câștigat cu 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Matteo Fedele (64), dintr-o lovitură liberă.


Sâmbătă, 24 februarie, CSM Slatina va relua campionatul printr-un meci disputat în deplasare împotriva lui Corvinul Hunedoara. Cu 20 de puncte acumulate, CSM ocupă locul 13 în clasament.



Vineri, Vedița Colonești a pierdut cu 2-0, (0-0), la Curtea de Argeș, în faţa echipei C S Afumați. Astăzi, echipa din Colonești a susținut la Curtișoara o nouă partidă de verificare în compania echipei gazdă, Oltul. La finalul celor 90 de minute, oaspeții s-au impus cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Ionuț Oprescu în minutul 36, Ionuț Teodorescu, în minutul 70,  Antonio Stan care a reușit un eurogol, în minutul 85 și Adelin Voinescu  în ultimul minut de joc.


Astăzi la Drăgănești, echipa locală,
Știința a primit vizita celor de la Petrolul Potcoava. Elevii lui Costi Asănică s-au impus la limită , 1-0 , gol marcat  din lovitură liberă de Marian Anghelina.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu