Echipament nou oferit de primăria Bobicești pentru Viitorul Leotești ! Puțureanu și Bălșeanu, eroii partidei de astăzi. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Echipament nou oferit de primăria Bobicești pentru Viitorul Leotești ! Puțureanu și Bălșeanu, eroii partidei de astăzi.

 

Echipament nou aferit de primăria Bobicești, pentru Viitorul Leotești ! Puțureanu și Bălșeanu, eroii partidei.

 

Viitorul Leotești este una din echipele de tradiție ale fotbalului județean. O găsim în competițiile organizate de A.J.F. încă din anii 1960. Astăzi a luat startul de primăvară în returul ediției 2023-2024, în haine noi. Primăria a oferit echipei locale un echipament nou care i-a purtat noroc încă din prima etapă.

 




Viitorul Leotești , locul 6, la startul sezonului  cu 15 puncte  a învins astăzi pe teren propriu cu scorul de 3-1, Speranța Șopârlița, locul 5 cu 16 puncte. Cele trei goluri ale gazdelor au fost marcate de , Bălșeanu și Bănică o dublă. Întâlnirile dintre cele două echipe au fost disputate și au oferit un fotbal de calitate celor prezenți de fiecare dată.  Și astăzi lucrurile au  stat la fel.


 


Gazdele au condus cu 1-0, oaspeții au egalat și au fost la un pas de a prelua conducerea pe tabela de marcaj însă portarul Puțureanu a apărat un penalty, împiedicând echipa din Șopârlița să treacă în avantaj. Gazdele controlează jocul și veteranul Bălșeanu marchează cel mai spectaculos gol al partidei. Scăriță peste portarul oaspete din poziția unu la unu. Pe final jucătorii din Leotești mai înscriu un gol și jocul se termină cu scorul 3-1.


 

Viitorul Leotești : Puțureanu – Lăpădat, Moina, Delevanu, Pascu, Dinu, Bănica,  Ștefan, Dumbravă Balșeanu,  Tunaru . Au mai intrat :  Drăgănoiu, Nicola,  Pascu Marcu. Antrenor Valentin Drăgănoiu.


 

Jucătorii  mulțumesc Primăriei pentru noul echipament

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu