Vedița Colonești ratează calificarea în prelungiri ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești ratează calificarea în prelungiri !

 

Sursa foto : Argeșul Online

Pentru Vedița Colonești sezonul s-a încheiat  odată cu disputarea partidei retur a  barajului de promovare, FC Câmpulung – Vedița Colonești 2-1. Echipa argeșeană s-a calificat în finală unde va întâlni  ACS Râmnicu Vâlcea,  după ce  partida tur s-a încheiat cu un  scor egal, 0-0.

 

Comentând, pe scurt, partida retur de la Câmpulung, trebuie să spunem că și aici , ca și în partida tur, adversarii noștri a beneficiat de un arbitraj șmecheresc. Sunt decizii, de la cele ce par nesemnificative, până  la cele care îți îngreunează  misiunea în teren. La un moment dat  nu mai poți  ține pasul cu adversarul  și astfel cedezi, mental sau  fizic. Oamenii de fotbal numesc asta , arbitraj șmecheresc.

 

Este suficient să amintim de eliminarea lui Gabi Matei  și golul anulat marcat de Teodorescu, din tur,  precum și penalti-ul acordat în ultimul minut de joc, vrând parcă să rezolve totul în timpul regulamentar, în retur. Într-un joc eliminatoriu nu ei decizii limită decât numai dacă ești absolut sigur de infracțiune. Ambele decizii au fost contestate de majoritatea celor prezenți. 



Chiar dacă a pierdut, pentru echipa lui Mircea Stan  sezonul 2023-2024, a fost un sezon reușit. Calificarea în primele două locuri  și participarea la baraj reprezintă  un succes pentru echipa din Colonești. Vor rămâne în memoria suporterilor, rezultatele favorabile din finalul campionatului.

 

 

Vezi succesul din deplasare de la Cetatea, partidele de egalitate din deplasările cu AFC Râmnicu Vâlcea, golul lui Voinescu din deplasarea de la Câmpulung,  precum și emulația din jurul meciului de acasă cu echipa lui Costin Lazăr. Dacă majoritatea echipelor termină sezonul cu tribunele goale, la Colonești, sezonul s-a încheiat cu peste 600 de oameni în tribună și în jurul stadionului.


De urmărit  maniera de arbitraj la finala dintre FC Câmpulung și AFC Râmnicu Vâlcea după ce și antrenorul de la Zărnești, Mihai Stere,  acuză arbitrajul

 ” Fotbalul este făcut din momente, iar cei îmbrăcați în negru și-au făcut treaba la Vâlcea. Nu vreau să iau din meritele celor de la Vâlcea. De la 2-0 pe teren a fost singură echipă pe teren”, a declarat antrenorul zărneștenilor pentru Liga 2.


Vedița Colonești: Calotă – Cl. Zamfirescu, Sanda, I. Teodorescu, I. Oprescu, Rob. Ciobanu - Turcin,  Bessong, Samson,  -  Chircioagă, Voinescu . Au mai jucat . Mălin, Mierlea, Al. Neacșu, Al. Stoica, M. Filip, Ant. Stan

Antrenor: Mircea Stan







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu