Vedița Colonești - FC Câmpulung , un meci stricat de maniera de arbitraj - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești - FC Câmpulung , un meci stricat de maniera de arbitraj



Vedița Colonești a încheiat la egalitate 0-0, jocul tur din semifinala barajului de promovare de pe teren propriu cu, FC Câmpulung. 


Meciul in sine nu a fost unul spectaculos. In primele minute s-a jucat prudent, nici o echipă nu a îndrăznit să încerce să rupă echilibrul pe tabelă. 


După prima jumătate de oră, echilibrul s-a rupt,  dar nu pe tabelă ci numeric prin eliminarea  lui Gabriel Matei, pentru 2 cartonase galbene, ușor acordate. 


Maniera de arbitraj a dus la iritarea jucătorilor si mai ales a publicului. Chiar și în astfel de condiții, gazdele au fost mai aproape de gol  in inferioritate numerică. Amintim aici ratările lui Antonio Stan când Voicu a respins în corner  și Samson, pe finalul partidei.


Rezultatul de astăzi nu scade cu nimic din șansele de calificare in finală. Echipa argeșeană nu a fost cu nimic mai presus de Vedița chiar și în superioritate numerică. Partida retur se va juca , sâmbătă ,25 mai de la ora 17 30.


Vedița Colonești: Calotă - Malin, Matei, Oprescu , Sanda, Ciobanu - Turcin Bessong, Samson- Chircioaga, Voinescu . Au mai jucat : Teodorescu, Filip, Stan, Mierlea și Zamfirescu.

Un comentariu: