Vedița Colonești se pregătește de barajul de promovare în Liga 2 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești se pregătește de barajul de promovare în Liga 2

    2021

Sezonul fotbalistic s-a încheiat, dar  echipele care și-au dorit mai mult, decât simpla participare, se pregătesc pentru a susține meciuri de baraj  care să le permită accesul într-un eșalon superior. Printre ele și echipa de fotbal Vedița Colonești, care a încheiat sezonul pe locul doi.

 

 

A fost un sezon agitat cu multe răsturnări de situație, finalul a aparținut echipei din Colonești care a reușit să treacă de Cetatea Turnu Măgurele . Cetatea, părea la un moment dat principala candidată la câștigarea competiției după ce a terminat sezonul regular în fruntea clasamentului.

 

 


Programul de pregătire este unul intens. Jucătorii din Colonești efectuează câte un antrenament pe zi. Astăzi,  imediat după antrenament , echipa va intra în cantonament până miercuri.

 

 

În play-off, primul loc au fost ocupat de ACS Râmnicu Vâlcea, care alături de Vedița Colonești vor încerca să acceadă mai sus prin susținerea meciurilor de baraj. Vedița, ocupantă a locului 2 la finalul sezonului , va juca  acasă  în primul meci  cu A F C  Câmpulung Muscel 2000, câștigătoarea seriei a V a .  În lotul echipei din Colonești se află și patru  jucători care în prima parte a campionatului au evoluat la echipa din Câmpulung. Este vorba de Gabi Matei, Marius  Sanda, Mituț Oprea și Codruț Turcin. 


Primii doi au fost, alături de Zamfirescu și Samson cele mai bune transferuri efectuate în iarnă. Trebuie menționat și faptul că echipa din Câmpulung a promovat în liga 3, în ediția 2021-2022, după ce a trecut de Dunărea Calafat,  sub numele de CS Rucăr și având-ul pe bancă pe actualul delegat al echipei Vedița, Vali Cocoș.

 

 

Echipa lui Mircea Stan nu este la prima experiență de acest gen. Acum trei ani, Vedița a mai susținut un baraj, unde a întâlnit o echipă de tradiție a fotbalului, Steagul  Roșu Brașov, de care a trecut în semifinală, iar în finală a fost eliminată de altă echipă din Brașov, Corona.  

 

Partida, ACS Vedița Colonești – AFC Câmpulung Muscel 2000 se va disputa, miercuri 22 mai 2024 cu începere de la ora 18 :00 și va fi transmisă live-text pe Arena Olteană

 


Carte de vizită

 

Nume : Vediţa Coloneşti. În perioada 1982 – 2002 a evoluat sub numele de Viitorul Coloneşti.

Anul înfiinţării : 1982

Culori : Alb - violet

Fondator : Nicolae Stan

Preşedinte : Cătălin Mihăilă

Stadion:“Mircea Stan”, 500 locuri pe scaune.

 

Cele mai bune rezultate :

 

 Câştigarea seriei a VI a , liga 3, ediţia 2020- 2021

Participarea la barajul de promovarea în Liga 2, ediţia 2020 – 2021 și 2023-2024.

Participarea la barajul de promovarea în Liga 3, ediţia 2017 – 2018 şi finalistă a Cupei României, faza judeţeană.

Participarea la barajul pentru titlul de Campioană Judeţeană în ediţiile 1985 - 1986 şi 1987 – 1988.

Jucători importanţi care au evoluat la Vediţa : Lucian Martinescu (ex F C Olt), Ciprian Tănasă, Mircea Stan, Marius Radu, Iulian Tameş (toţi, ex F C Argeş), Gabi Matei (ex FCSB)

 

Antrenor principal : Mircea Stan

Antrenor secund : Adrian Popescu

Antrenor portari : Marius Savu

Delegatul echipei: Vali Cocoș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu