Fotbalistul Flavius Magraon a murit înecat în râul Olt - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Fotbalistul Flavius Magraon a murit înecat în râul Olt


Veste tragică în fotbalul românesc! CSM Slatina a anunțat, duminică, 2 iunie 2024, moartea jucătorului său Flavius Magraon, la vârsta de 19 ani!

 


Foto : Facebook,  Petrolul Potcoava


Magraon, atacant pe care clubul din județul Olt l-a avut împrumutat în Liga 3, la Petrolul Potcoava, unde a fost golgheter în sezonul 2023-2024, a încetat din viață după ce s-a înecat în râul Olt!

 

Fotbalistul originar din Slatina, legitimat la CSM Slatina și elev în clasa a XII-a a Liceului cu Program Sportiv din municipiul reședință al județului Olt, s-a înecat în râul Olt, după ce s-a răsturnat cu skije-tul. Nefericitul eveniment s-a petrecut în zona comunei Verguleasa, sâmbătă, 1 iunie, iar trupul neînsuflețit al lui Flavius a fost găsit de către scafandrii ISU Olt la 100 de metri în larg, duminică, în jurul prânzului.

 

Magraon s-a răsturnat cu skijet-ul împreună cu un alt tânăr! Celălalt a reușit să se salveze


Tragicul eveniment în care a fost implicat Flavius Magraon a avut loc de 1 iunie, de Ziua Copilului, după-amiaza, pe râul Olt, unde fotbalistul de 19 ani legitimat la CSM Slatina, împrumutat în sezonul recent încheiat la Petrolul Potcoava, se plimba cu skijet-ul, împreună cu un alt băiat, în vârstă de 17 ani. Aceștia au căzut în apă, iar despre Magraon se spune că nu știa să înoate și nu a reușit să se salveze. Pe al doilea tânăr, pompierii l-au găsit la mal atunci când au venit la fața locului după ce s-a apelat la ei prin intermediul apelului efectuat la 112.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu