E val de retrageri din Liga 3! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

E val de retrageri din Liga 3!

 


Oașul Negrești și Flacăra Horezu sunt ultimele două cluburi care au anunțat că se retrag din campionatul ligii a III a.


Oașul Negrești Oaș, campioana Ligii 4 Satu Mare și câștigătoare a barajului de promovare, va continua să evolueze în divizia a 4-a și în stagiunea 2024/ 2025, pe motiv că nu dispune de resurse financiare suficiente.

 

Clubul a transmis decizia în aceste zile, la ceva timp după ce a reușit să învingă în dubla de promovare în Liga 3. Oașul Negrești Oaș s-a impus la pas în baraj, contra CS Silvicultorul Maieru (campioana Ligii 4 Bistrița-Năsăud), 4-1 în tur, 6-0 în retur.

 

După șase ani petrecuți în Liga 3, Flacăra Horezu a anunțat Federația Română de Fotbal că se retrage din campionat din motive financiare.

 

Cu datorii de circa 20.000 euro la jucători, clubul din județul Vâlcea a renunțat să se mai înscrie și în sezonul viitor de Liga 3, ediția 2024-2025, deși nu retrogradase. Președintele clubului din Treapt, Vali Grigorescu, a anunțat oficial că echipa din orașul lutului nu mai poate continua la nivel de Liga 3.

 

Astfel, încă două locuri vor fi libere  în Liga 3 în stagiunea următoare, Federația Română de Fotbal având de lucru pentru a putea completa cele 10 locuri din cele 10 serii, fiind vorba de 100 de cluburi până la urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu