Scaune noi pe stadionul din Colonești inaugurate la amicalul de vineri ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Scaune noi pe stadionul din Colonești inaugurate la amicalul de vineri !

 


 

 Vineri, Vedița Colonești a susținut un nou meci de verificare în compania echipei ARO Câmpulung. In primul joc, Vedița a terminat la egalitate 2-2 cu F C Argeș-tineret. Cei prezenți la stadion au putut admira noile scaune montate la tribuna stadionului ”Mircea Stan” din Complexul cultural-sportiv Vedița. Administrația locală a considerat că cele vechi nu mai asigură siguranță și confort publicului care vine la stadion și astfel au înlocuit toate cele 500 de scaune.

 

 

Revenind la partida cu echipa musceleană trebuie să spunem că s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea argeșenilor. Mircea Stan a folosit în prima parte a jocului numai jucători noi, aflați în probe relațiile de joc lipsind și asta s-a văzut în evoluția scorului. În repriza secundă au fost introduși o parte din jucătorii experimentați. Jocul s-a schimbat, dar ratările au făcut ca rezultatul final să rămână cel stabilit la pauză. Ambele goluri ale muscelenilor au fost marcate de veteranul Gabriel Jenaru.


Următorul joc de verificare trebuia să fie pe 2 august cu Miroslava Iași, echipă aflată în cantonament la Câmpulung. Partida a fost amânată pentru că echipa moldoveană va juca în Cupa României. Conducerea tehnică din Colonești, caută un adversar care să înlocuiască echipa din Miroslava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu