Lupii Profa, meci greu în Cupa României, unde vor juca împotriva unei proaspete echipe promovate în liga 3 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Lupii Profa, meci greu în Cupa României, unde vor juca împotriva unei proaspete echipe promovate în liga 3


Federația Română de Fotbal a stabilit miercuri, 3 iulie 2024, prin tragere la sorți, programul fazei regionale a Cupei României, ediția 2024-2025, competiție aflată la al treilea sezon de când are un nou format. Învingătoarele din fiecare județ, respectiv București joacă pentru șapte locuri în turul următor al Cupei.

 

Pentru asta, cele 42 de echipe au fost împărțite în grupe de câte trei formații, câte două în fiecare din cele șapte regiuni. Au rezultat trei meciuri în fiecare grupă.

 

Câștigătoarele grupelor vor juca finala regiunii, iar echipa învingătoare va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în următoarea fază, Turul 1.

 

 

Lupii Profa va debuta în competiție, pe teren propriu, unde va primii vizita echipei Urban Titu, echipă recent promovată în liga 3. Echipa antrenată de Marian Vătavu a eliminat la baraj, campioana Doljului, Metropolitan Ișalnița. Ultima dată când Titu a avut echipă în Liga 3 a fost în sezonul 2017-2018, când ACS Urban Titu abandona competiția.


Acum câteva zile, antrenorul Marian Vătavu  și-a luat adio de la proaspăta divizionară C din sudul județului. Vătavu este gata să semneze cu divizionara B Chindia Târgoviște. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani și-a reziliat înțelegerea contractuală cu Urban Titu, echipă cu care a promovat în Liga 3, dar în același timp a câștigat campionatul și Cupa României la nivel județean.


Trei zile mai târziu, echipa lui Gigi Mitrache se va deplasa la CSL Nanov o echipă  ”dezumflată” după înfrângerea la scor la barajul de promovare. Dacă vor reuși să câștige grupa, Lupii, vor juca finala , acasă , cu câștigătoarea grupei 2


Programul meciurilor fazei regionale, regiunea 5,  a Cupei României, sezonul 2024-2025:

  

Regiunea 5 (finala va fi găzduită de câștigătoarea Grupei 1)

Grupa 1: Teleorman (CSL Nanov), Olt (ACS Lupii Profa), Dâmbovița (ACS Urban Titu) 

meciuri: Olt – Dâmbovița (10 iulie), Teleorman – Olt (13 iulie), Dâmbovița – Teleorman (17 iulie)

Grupa 2: Argeș (AS CS Domnești), Vâlcea (Chimia Râmnicu Vâlcea), Dolj (Avântul Pieleşti)

meciuri: Vâlcea – Dolj (10 iulie), Argeș – Vâlcea (13 iulie), Dolj – Argeș (17 iulie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu