Cătălin Doman și restul lumii ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Cătălin Doman și restul lumii !

 

 


Doman un jucător capricios la tinerețe,  inteligent, conștient de calitățile lui şi extrem de util la ”bătrânețe” Un jucător care să se detașeze în mod clar față de ceilalți.


După un sezon 2023-2024 mai puțin reușit, Cătălin Doman a început noul sezonul în forță cu execuții spectaculoase care au adus șapte puncte echipei. Cătălin Doman este cu siguranță unul dintre cei mai tehnici jucători pe care i-a avut fotbalul românesc, însă anumite motive,  l-au împiedicat să ajungă la o cariera pe măsura talentului său. Când este în formă, indiferent de poziţia lui în teren, rămâne jucătorul capabil să schimbe oricând soarta unui joc. Mijlocașul slătinean Cătălin Doman  a demonstrat , nu o dată ci de trei ori,  în trei meciuri,  că este cel mai spectaculos jucător din liga 2, chiar dacă a ajuns la vârsta de 36 de ani.

 

Patru din  cele  șapte  goluri marcate de CSM Slatina în primele trei runde sunt opera lui Doman. Mijlocașul- ofensiv a adus victoria pentru C SM Slatina la Piatra Neamț reușind o dublă de toată frumusețea. Cătălin Doman este genul de jucătorul care aduce lumea la stadion, am mai spus asta. Este și eficient și spectaculos. Din cele două reușite lângă Pietricica , golul de 3-0, o catapultă de la 35 de metri în poarta experimentatului Brănescu, poate concura la cel mai frumos gol al anului. În ultima etapă a marcat iarăși un gol spectaculos. Ce își  poate dori un antrenor mai mult de la jucător.

 

 ”Doman aduce frumuseţe fotbalului”, a declarat Daniel Oprescu, după victoria cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.


Din păcate relația jucător – spectator, nu mai este precum cea din anii 70, 80. O parte din publicul prezent la stadion are alte priorități. După ce ocupă singurul spațiu umbros din incinta stadionului (inclusiv masa presei), fie mănâncă semințe, fie stau pe telefon, parcă nu știu să se bucure. 


Pe vremuri astfel de jucători precum Doman, umpleau stadionul, copiii purtau tricouri cu nume jucătorului preferat. Exista o galerie care își pregătea coregrafia toată săptămâna. Slatina fotbalistică nu mai știe să profite de faptul că în oraș există o echipă de fotbal în componența căreia se află cel mai bun jucător

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu