Petrolul părăsește Cupa României dar rămâne cu trei partide reușite ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Petrolul părăsește Cupa României dar rămâne cu trei partide reușite !

 


Petrolul Potcoava a fost eliminată din cupă de către F C universitatea 1948. Fără să fie mai prejos decât echipa lui Mititelu și cu un meci foarte bun în dauna celor de la Curtișoara și Filiași,  putem spune despre echipa lui Enăchioaia că a onorat cum se cuvine Cupa României. Cu o conducere tehnică nouă și cu un lot echilibrat valoric, Petrolul Potcoava va avea un cuvânt greu de spus, în ediția ce stă să  înceapă chiar dacă seria are în componență nume noi, Dinamo București mi se pare cel mai interesant  nume.

  

Cele trei partide din cupă, în afară de spiritul competiției, pot fi considerate și  meciuri de pregătire destul de edificatoare. Personal cred că un meci oficial face mult mai mult decât un meci amical. Revenind asupra lotului să notăm transferul portarului Alex Preduț, o mutare care rezolvă în mare parte un post deficitar în ediția trecută. Cristi Dinu, tehnicul jucător crescut de CSM Slatina, alături de Alexandru Enăchioaia, la fel de tehnic, pot forma un cuplu de atacanți.

 

Echipa lui Cristi Ciobanu continuă pregătirile pentru noul sezon cu un meci amical în deplasare la Roșiori. Așadar, mâine dimineață, de la ora 10 :00 se va disputa Sporting Roșiori – Petrolul Potcoava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu