Dinamo București - Vedița Colonești 1-1 ( 0-1 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Dinamo București - Vedița Colonești 1-1 ( 0-1 )

 


Vedița a terminat la egalitate meciul disputat la Cernica împotriva echipei Ministerului de Interne, Dinamo București , cu toate că a controlat autoritar prima repriză.

 

Scorul a fost deschis după câteva minute de joc de către  Alin Călin, în minutul 6. Vedița a fost la cârma meciului, dar nu a mai reuşit să marcheze. Prima repriză a fost dominată de elevii lui Mircea Stan dar fără efect pe tabela de marcaj. Ca și în prima etapă, ratările au privat echipa din Colonești de un succes, Alin Călin, Antonio Stan, Antoine Bessong, ratând majorarea scorului. 


Cea mai mare ocazia a fost în urma unei lovituri de colț, mingea țopăind pe bara transversală. În repriza secundă, gazdele au fost mai prezente în joc, mai ales după minutul 70  și au egalat din lovitură liberă executată de noul intrat, Roberto Mălăele.

 

Punctul câștigat la Cernica este primul din această ediție de campionat. Etapa viitoare, Vedița Colonești va primii vizita echipei Cetate Turnu Măgurele, echipă cu un start de campionat ratat. Este singura echipă care nu a reușit să acumuleze nici un punct după primele două etape.

 

Vedița Colonești : Calotă – Zamfirescu, Matei, Catrici, Ciobanu – Popescu, Turcin, Bessong, Drăgancea -  Antonio Stan, Călin. Au mai intrat : Păleanu, Dogaru, Godwin și Domil. Antrenor Mircea Stan

 

Dinamo București : Jercălău - Uleia, Cernamoriț, Brășfăleanu, Demici - Tudorache, Barbu (cpt) - Zaharia, Delciu, Zătreanu, Cosmin Lambru. Antrenor , Florin Bratu

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu