F C Olt, victorie în deplasare în runda inaugurală ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

F C Olt, victorie în deplasare în runda inaugurală !

 


Debut în forță pentru cea mai galonată echipă din campionatul județean. La început toată lumea speră să-și îndeplinească obiectivele, peste tot apar declarații, care mai de care  mai optimiste, însă startul este foarte important. FC Olt a câștigat în deplasare cu 2-0  împotriva debutantei, Gladius Dobrosloveni, în prima rundă a sezonului 2024-2025.

 

”Campionatul ăsta ne vom axa în proporție de peste 95% pe tineri majoritatea din Scornicești plus  2-3 jucători cu experiență la nivelul ligii a 4-a. Cel puțin la Scornicesti, din diferite motive, aducerea de jucători cu experiență s-a dovedit nu fi inspirată! Vrem să încercăm și varianta asta având în vedere că nu avem obiectiv în acest campionat” declara Robert Gogoț, președintele clubului, înainte de începerea campionatului.

 

Succesul din prima rundă vine să confirme cele declarate de oficialul clubului

 

”Împreuna cu primarul am hotărât să schimbăm strategia și să ne axam pe tineri, majoritatea din localitate pentru a da o șansa să joace și juniorilor crescuți în centrul de juniori al clubului cum ar fi: Calin Rares, Martinescu Adelin, Vasilescu Alexandru, Gheorghe Alexandru, Stanescu Andrei, Gusatu Narcis , Ciprian Răcăleanu, Mitrache Robert, Ene Ionuț care au venit de la Petrolul Potcoava dar sunt localnici” încheie Robert Gogoț.

 

 

 

Revenind la partida de la Dobrosloveni, trebuie să notăm că cele două goluri s-au marcat în repriza secundă, autor, Ciprian Răcăleanu, dublă, jucător adus în această vară de la Potcoava.

 

Antrenorul Ionuț Anghel a trimis în teren următoarea formație :

 

F C Olt : Cioc – Dragomir, Cărăbinaru, Mitrache, Stoichiță, Ene, Călin Rareș, Martinescu, Răcăleanu, Giogîrdac, Sorescu.

 

Au mai jucat : Gușatu, Marinescu, Gheorghe Alexandru, și Crețu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu