Cum arată viaţa fotbaliștilor echipei Vediţa în timpul pandemiei . - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Cum arată viaţa fotbaliștilor echipei Vediţa în timpul pandemiei .

Alex Serban

Vacanţa forţată se prelungeşte şi devine tot mai greu de suportat pentru suporteri si sportivi. Stadioanele sunt pustii, nimeni  nu ştie când lucrurile vor reveni  la normal. 

Un licăr de speranţă vine dinspre Bundesliga. Meciurile din campionatul Germaniei, ţara cu peste 100 000 de cazuri de infectare,  s-ar putea relua în mai, doar cu un număr total de 239 de persoane în tribune, anunţă, marţi, cotidianul Bild.  Germania a fost un model pentru toată Europa in majoritatea domeniilor. Poate şi in cazul de faţă să fie un model de urmat. 

Fotbaliştii echipei  Vediţa Coloneşti  se pregatesc în spaţii izolate pentru a respecta restricţiile impuse de autorităţi

Mijlocasul Alexandru Cincă  se antrenează intens în casă unde are câteva aparate speciale.

“Buna ziua ! Sunt acasa, incerc sa nu iau contact cu persoane necunoscute. Am acasa o camera amenajata cu aparate fitness si mă antrenez in fiecare zi cât se poate de bine.Sper să putem încheia cumva campionatul, să fim cu toţii sănătoşi, să ne revedem cu bine” a declarat Cincă.


Alex Cinca un model pentru jucătorii mai tineri, atât in teren cât și în afara.

Portarul Alexandru Şerban  nu se astepta să se ajungă aici, dar se adapteaza din mers.

“Eu locuiesc la Mioveni. Am un program de menţinere a tonusului . Zilnic alergări si exerciţii fizice. Stau la bloc insă am un teren de fotbal sintetic lângă mine unde nu este frecventat de lume si profit de acest lucru. Nu stim când reluăm antrenamentele, când se reiau meciurile. Dar o să respectăm orice decizie şi încercăm să trecem cât mai usor peste situația asta" a spus Alex Şeraban

Mijlocaşul Alexandru Traşcă este  legitimat  la Vediţa Coloneşti din aceasta primavara. A intrat în izolare la Curtea de Arges,si respecta cu strictete decizia autoritatilor.  

“Sunt acasa la Curtea de Argeş. Nu pot să zic că încă m-am adaptat la această situație, dar trebuie să avem grijă. Pentru noi este greu să stăm acasă fără fotbal, suntem nerăbdători să începem” povestea Alex Traşcă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu