Coronavirusul face mai permisivă promovarea în liga 3, a echipelor de Liga a IV a - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Coronavirusul face mai permisivă promovarea în liga 3, a echipelor de Liga a IV a

Pentru a împăca şi capra şi varza, forul organizator va mari numărul echipelor de la 15 la 18 în cele 5 serii ale ligii a III a. În cazul în care o echipa câștigătoare de baraj renunță sau nu îndeplinește  condițiile de participare, va promova echipa care inițial pierduse lupta pentru promovare, criteriu neacceptat până acum.  
Cum va arăta viitorul sezon de L 3 
1         Liga 3 sezonul 2020/2021 va fi astfel configurată în 5 serii de câte 18 echipe, prin completarea cu 3 formații retrogradate din Liga 2 (două formații s-au retras deja pe parcursul sezonului din această competiție).

2         Prin excepție de la prevederile art. 18 alin 1 lit. a din ROAF, locurile vacante în Liga 3 (maximum 7 locuri) vor fi completate cu cel mai bine clasate echipe de pe locul 2 în mini-grupele participante la barajul de promovare în Liga 3.

3         În situația în care există mai mult de 7 locuri vacante în Liga 3, locurile vacante rămase ulterior aplicării criteriului de mai sus vor fi completate în ordine, în conformitate cu prevederile art. 19.9 din ROAF, iar dacă și ulterior aplicării prevederilor din ROAF rămân locuri vacante, acestea vor fi ocupate prin aplicarea în continuare a dispozițiilor din prezenta decizie, respectiv cu echipele situate pe locul 2 în mini-grupele participante la barajul de promovare în Liga 3.

4         Dacă o echipă situată pe locul 1 într-o mini-grupă în urma barajului de promovare în Liga 3 nu se înscrie în competiție, nu îndeplinește condițiile de participare sau se retrage înainte de începerea competiției Liga 3 sezonul 2020/2021, locul vacant astfel apărut va fi completat cu echipa situată pe locul 2 în mini-grupa respectivă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu