Schimbări majore la nivelul lotului la Vedița Colonești. Victorie în primul amical ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Schimbări majore la nivelul lotului la Vedița Colonești. Victorie în primul amical !

 




Așa cum ne-am obișnuit, gruparea din Colonești face schimbări majore la nivel de jucători după fiecare sezon. Conducerile  tehnică și administrativă mulțumește tuturor pentru contribuția avută la obținerea unui loc de play-off în sezonul trecut și urează  tuturor, succes la noile lor cluburi.

 

Echipa s-a reunit luni,25 iulie 2022  la stadionul Mircea Stan din localitate unde continuă pregătirile în vederea noului sezon. Vineri, Vedița Colonești a susținut primul amical în compania echipei Real Bradu . La capătul celor 90 de minute, echipa din Colonești s-a impus cu scorul de 3-2. Antrenorul Mircea Stan a folosit un număr de 26 de jucători, urmând ca la finalul stagiului de pregătire să se decidă asupra jucătorilor care vor forma lotul pentru sezonul 2022-2023.

 

Conducerea tehnică este aceiași ca în sezonul trecut : Mircea Stan , antrenor principal, Iulian Tameș și Adrian Popescu antrenori secunzi, Marius Savu, antrenor cu portarii.

”Avem la dispoziție în pregătiri un lot numeros de jucători , majoritatea copii dornici de afirmare. Este prematur să dăm nume,  dar  am văzut la ei multă determinare în amicalul de vineri. Sperăm ca la finalul pregătirilor să alegem formula câștigătoare” ne-a declarat antrenorul secund Iulian Tameș

 

Următorul amical va fi miercuri 3 august 2022 în deplasare la Roșiori unde va întâlni echipa locală Sporting

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu