IRIS Titulescu între accidentarea lui Comănescu și paradele lui Zaharia - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

IRIS Titulescu între accidentarea lui Comănescu și paradele lui Zaharia

 



 Campioana județului IRIS Titulescu a terminat la egalitate, 1-1, partida susținută pe teren propriu, contra echipei Sparta Râmnicu Vâlcea . Lume multă  prezentă la stadion în ciuda căldurii. Echipa gazdă a fost susținută de o galerie activă pe tot parcursul jocului. Prima manșe a barajului de promovare în liga 3, nu a fost foarte spectaculoasă poate și pentru că s-a disputat pe o căldură sufocantă. Pentru campioana Oltului, lucrurile au debutat cum nu se poate mai prost. Căpitanul Ovidiu Comănescu s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit în minutul 5, al jocului. Din prima repriză, una modestă, cu multe întreruperi, nu am reținut decât eliminarea de pe bancă a unui oficial gazdă, și cartonașe galbene acordate gazdelor .

 

 

 

 Repriza secundă, mult mai spectaculoasă, două goluri și multe faze de gol. Primii care au punctat pe tabelă au fost gazdele prin Laurențiu Ana care a trimis balonul cu capul în poartă la o centrare de pe partea dreapta a lui Vătui. Din dorința de a face mai mult, jucătorii gazdă  protestează la fiecare decizie a arbitrului. Centralul Naidin care de fiecare dată vrea să iasă în evidență prin maniera sa de arbitraj, asta aștepta. Apar cartonașe galbene cu duiumul, jucătorii flutură mâinile prin aer, gesturi care incită publicul. Până la eliminare nu a mai fost decât un pas. În minutul 65, gazdele rămân în zece jucători de câmp, Butoi fiind eliminat.

 

 

 

 Urmare firească a lucrurilor. Oaspeții prind curaj și stau mai mult în preajma porții lui Zaharia. Prima mare ocazie de gol a celor de la Sparta este irosită de Streinu care trimite total aiurea din trei metri la o gafă a lui Zaharia. Același Streinu, unul dintre cei mai buni jucători de la oaspeți, trimite balonul în bara transversală. Portarul gazdă reușește să țină tabela neschimbată la două mari ocazii ale oaspeților prin două intervenții miraculoase.

 

 

 

 Inevitabilul se produce în ultimul minut regulamentar. Fundașii celor de la IRIS nu reușesc să îndepărteze balonul din propriul careu după trei respingeri luftate, Pașoi șutează, Zaharia mascat de mulțimea de jucători din careu  nu mai poate interveni și astfel partida se încheie  la egalitate 1-1. În prelungiri a fost eliminat și Baboi, jucătorul care l-a în locuit pe Comănescu în startul partidei.

 

 

 Partida retur se va juca peste o săptămână. Rezultatul de egalitate nu este rău, șanse sunt în continuare. Din partea jucătorilor pregătiți de Florin Olteanu se cuvine mai multă concentrare pe joc și nu pe deciziile arbitrilor, fie ele și nejustificate.

 

 

 IRIS Titulescu: Zaharia - Dascălu, Ioncea, Pâslaru, Țuică, Mincă, Butoi , Comănescu, Ana, Andronache, Vătui. Au mai jucat : Baboi, Tîlpeanu și Musa

 

 

Sparta Râmnicu Vâlcea: Dozescu - Zamfir, Uță, Dobre, Chebar, Preda, Bucei, Popescu, Preda, Streinu, Cazan. Au mai jucat : Mihăilă, Pușcatu, Chiripuș, Pașoi

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu