C S M Slatina - C S O Filiaşi 12-11 ( 0-0 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina - C S O Filiaşi 12-11 ( 0-0 )


C S M Slatina s-a calificat la penalty-uri, în turul  IV al Cupei României, în care intră în competiție formațiile din Liga a II-a, după ce a trecut de a doua reprezentantă a judeţului Dolj, C S O Filiași,

Meciul a fost un adevărat spectacol, la loviturile de deparatajare, victoria fiind obținută cu 12-11. După două parade ale lui Gavriș, căpitanul Gabriel Precup a punctat decisiv, declanșând bucuria pe Stadionul 1 Mai. Peste 1.000 de slătineni au scandat minute bune, C S M Slatina, împreună cu jucătorii.

CSM Slatina are mari șanse de a întâlni, peste două săptămâni, o echipă din Liga a II-a. CSO Filiași este a două echipă din Dolj pe care CSM Slatina o elimină, după U Craiova 1948.

Marcatorii penalty-urilor: Bîră, Stancu (două), Precup (două), Ceapă, Bărbuți, Tudor, Cristian Preda, Valeriu Preda, Manea, Gavriș.


A fost o partidă bună, disputată, în care am ratat prea mult în repriza a doua, când am și avut  o bară, și în prima de prelungiri. A doua repriză de prelungiri le-a aparținut gazdelor, dar fără să marcheze. La penaltiuri am fost mai ghinioniști, mai neatenți. A ratat Șchiopu, care la prima serie marcase, Dinu și Stancu, iar de marcat sincer nici nu mai știu, că au fost prea mulți executanți“, a explicat Silviu Lung,
.

C S M Slatina: Gavriș -  Valeriu Preda, Scheau( min.103 Manea), Bărbuți, Mateiași -  Precup, Tudor, Stănică (min. 60 Mihai Stancu), Constantin Radu (min. 80 Cristi Preda) -  Turlea, Ceapă.

CSO Filiași: Nedieanu – Șchiopu, Negrescu, Vulpe, Tereche – Borneci, Ungur – Borhot, Ghighilicea, Crușoveanu – Dinu. Au mai intrat: A. Lupu, Stancu, Gheorghișor, Crețu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu