C S M Slatina - A C S Odorhei 0-0 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina - A C S Odorhei 0-0




Stadion: 1 Mai (Slatina – Olt);


Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); Asistenți: Romică Bîrdeş (Piteşti) și Erchian Ionus (Medgidia); Rezervă: Mihai Motan (Târgovişte); Observatori: Cristina Babadac (Alexandria) și Raluca Elena Şerban (Popeşti – Vâlcea).


C S M Slatina : Preduț - Enache, Manea, Sălcianu, Pisăru - Popescu, Toma , Oprescu, Doman - Popovici , Trancă. Au mai jucat : C. Radu, Deta, Neicu, Necșulescu, Stan.


AFC Odorhei : Popa - Savin, Mierdariu, Kilyen, Criștiu -  Guță, Petra, Simo, Nisipeanu -  Botorok, Pop. Au mai intrat : Marucsza,  Manole, Balint, Antal, 


Astăzi pe stadionul 1 Mai s-a disputat, într-o asistență destul de numeroasă, prima manșe a barajului de promovare în liga 2.  Echipa gazdă nu a reușit sa-și valorifice avantajului propriu și astfel și-a îngreunat situația în partida retur. Prima repriză a fost una fără realizări tehnice. Căldura sufocantă a contribuit  si ea la jocul lent și fără  ocazii clare de gol. Părea că totul se amână pentru repriza a doua.


Într-adevăr , repriza secundă a fost mai agitată, dar nu suficient cât să dea emoții oaspeților care reușeau să respingă baloanele din preajma porții fără prea mare greutate. Ultimul sfert de oră a fost controlat de gazde dar șuturile de la distanță , recomandate in situația în care portarul era orbit de razele soarelui, au lipsit.


Cea mai mare ocazie de gol a aparținut jucătorului cu numărul 7,  Marius Neicu care, găsit în careul mic șutează dar balonul este respins în corner de un picior salvator. Dacă a fost ceva  la care gazdele au fost superiorioare , acesta a numărul mare de cornere, rămase din păcate fără rezultat.


Returul contra formaţiei Odorheiu Secuiesc se va disputa miercuri, 8 iunie, cu începere de la ora 17,30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu