La mulți ani, Ionuț Tache ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

La mulți ani, Ionuț Tache !

 

Fostul atacant al echipelor Alprom și Alro Slatina împlinește astăzi vârsta de 42 de ani. Slătinean, debutează în fotbal în 1994 la Alprom avându-l ca antrenor pe  Marin Nicolescu. Activitatea fotbalistică a lui Ionuț Tache se confundă cu cea a echipelor  Alprom Slatina, cea din 1997 precum și cea din 2009.  

 

In vara anului 2005 , Alprom Slatina promovează în liga 3. Unul dintre cei mai reprezentativi jucători care cu o contribuție majoră la promovare a fost atacantul  Ionuț Tache. Oportunist și cu o viteză de reacție deosebită,  în primul an de liga a III a, talentatul atacant a fost un jucător de bază.  În ediția 2005-2006 ,este cel mai bun marcator al echipei cu 10 reușite.

 

Doi ani mai târziu, Costică Vlad îl ia pe banca tehnică și astfel debutează în meseria de antrenor când ocupă funcția de antrenor secund alături de Alin Răceanu. A mai ocupat această funcție și în mandatele lui Gabi Dumitru, Iordan Eftimie și Dan Mănăilă. Astăzi Ionuț Tache antrenează echipa de liga a IV a, Oltul Slătioara.

 

Arena Olteană îi urează multă sănătate și succes în continuare,  atât pe plan personal cât și sportiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu