Cupa României , ultimul trofeu câștigat de Marius Popa. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Cupa României , ultimul trofeu câștigat de Marius Popa.

 




Ediția 2022 a finalei Cupei României a fost umbrită de moartea prematură a antrenorului Marius Popa.  Finala fazei județene a Cupei României a început cu un moment de reculegere pentru  Marius Popa, cel care a decedat vineri, 10 iunie, după ce a luptat mai bine de o jumătate de an cu o boală nemiloasă. 


Oltul Curtișoara este fără îndoială echipa momentului în fotbalul județean. După câștigarea titlului de campioană județeană, sâmbătă , echipa din Curtișoara a cucerit și Cupa României – faza județeană. Un merit deosebit în parcursul fără greșeală în sezonul ce tocmai s-a încheiat,  îl are și regretatul Marius Popa. Cel mai bun rezultat al antrenorului slătinean este promovarea cu C S M Slatina - 2009, pe care a reușit să o ducă din județ până în liga 2. 


Oltul Curtișoara a câștigat și finala fazei județene a Cupei României, după ce s-a impus cu scorul 3-2, în fața echipei ACS Caracal. Partida dintre Oltul Curtișoara și ACS Caracal s-a disputat sâmbătă, 11 iunie, pe Stadionul 1 Mai din Slatina, echipa din Curtișoara  fiind premiată de AJF Olt. 


Autorii celor cinci goluri sunt : Ungureanu,  Cr. Tudor o dublă pentru Oltul și Butoi, la fel o dublă pentru Caracal.

 

Oltul Curtișoara: Stănciulescu -  Nichita, Ungureanu, Răcăleanu, Covercă -  Neagoe, Preda, Tudor -  Bîră, Jianu, Andronache. Antrenori: Ion Pârvulescu și Iulian Mitrache.

 

ACS Caracal: Diaconu -  Dumbravă, Păun, Stanca, Dumitrescu -  Holtea, Sîrbu, Polifron, Grădinaru -  Mincă, Butoi. Antrenor: Gheorghe Neagu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu