Dan Oprescu preia pe C S M Slatina ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Dan Oprescu preia pe C S M Slatina !




Daniel Oprescu renunţă la pregătirea selecţionatei Under 18 a României, pentru a pregăti C S M Slatina

Tehnician al selecţionatelor tricolore Under 19 şi Under 18, din 2018, până în prezent, Daniel Oprescu, antrenor ce deţine Licenţa UEFA PRO, revine în fotbalul din oraşul de pe malul Oltului, pentru a pregăti CSM Slatina în Liga a II-a. Oprescu este antrenorul care l-a lansat în fotbalul mare pe Nicușor Bancu. A readus fotbalul slătinean în eșalonul doi în 2010 când a promovat cu Alro Slatina.

Daniel Oprescu a stabilit programul de pregătire al verii, care este structurat cu un cantonament de două săptămâni pe plan local, urmat de meciuri amicale.
Printre adversarele pe care echipa noastră le va întâlni în perioada pregătirii se numără Dinamo Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu, CS Şelimbăr, Unirea Bascov şi CSM Alexandria. De asemenea, sunt discuţii pentru perfectarea unui joc cu echipa din Liga I, CS Mioveni.

Noutăţile în lotul noii promovate sunt: fundaşul Ionuţ Mitran, de la Universitatea Craiova, mijlocaşul central Marian Şerban, de la Chindia Târgovişte, fundaşul Cătălin Ion, de la Academica Clinceni, atacantul Luis Niţu, de la Gaz Metan Mediaş, şi mijlocaşul central Andrei Traşcu, de la Unirea Slobozia.

Cât priveşte plecările, echipa slătineană nu va mai conta în noul sezon pe fundaşul Cristian Preda, mijlocaşii Marius Grigore, Alexandru Cincă, Elijah Seymour şi portarul Alexandru Achiriloaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu