Oltul Curtișoara și Unirea Radomirești cel mai bune linii de atac din campionat. Vezi ultimele 20 de campioane ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Curtișoara și Unirea Radomirești cel mai bune linii de atac din campionat. Vezi ultimele 20 de campioane !

 




A căzut cortina și peste liga a IV a -  Olt. Titlul de campioană județeană a reveni echipei Oltul Curtișoara echipă ce intră în istoria competiției alături de,  Răsăritul Caracal, F C Olt, Electrodul Slatina, Vedița Colonești, Știința Dăneasa,  șamd.  Ediția ce tocmai s-a încheiat  a fost  ediția cu numărul 52. Spre lauda lor echipele care au alcătuit seria au acordat un respect , parcă mai mare ca în anii anteriori când se înregistrau multe meciuri câștigate la masa verde Principalul motiv - neprezentarea.


 Acolo unde există pasiune, mai ales din partea autorităților locale,  rezultatele s-au văzut. Un merit deosebit în acest sens îl au primarii localităților Curtișoara, Caracal, Radomirești, Slătioara, Coteana, Scornicești, Mărunței chiar și Osica de jos, chiar dacă a terminat  trei locuri mai jos față de ultima (jumătate ) ediție . Nu întâmplător localitățile respective au și cele mai moderne baze sportive.


Unirea Radomirești reușește,  după un egal 2-2 spectaculos la Coteana, să termine pe podium . Vă reamintim că în tur partida s-a încheiat tot remiză dar a fost o remiză albă. Locul trei ocupat la final este cel mai bun rezultat înregistrat în ultimii 10 ani de echipa din Radomirești , cu mențiunea că și acum doi ani a ocupat același loc  dar într-o jumătate de competiție. Un merit deosebit în ocuparea locului trei îl are linia de atac. Cu 69 de goluri, Unirea Radomirești are al doilea cel mai bun atac din campionat după Oltul Curtișoara. 


F C Olt Scornicești a reușit după mult timp să termine aproape de  jumătatea clasamentului. Nu este un rezultat spectaculos pentru cea mai titrată echipă din județ, dar poate fi un început. Partidele din deplasare a dat bătăi de cap antrenorilor. Din diferite motive  s-au pierdut multe puncte. Cu un pic de atenție se putea mai mult. Pentru anul viitor oficialii din Scornicești anunță un obiectiv îndrăzneț, câștigarea seriei și participarea la barajul de promovare.


Campioanele județene ale ultimelor  douăzeci de  ediții 


2002 Progresul Caracal
2003 C S Olt Scornicești 
2004 Recolta Bălteni
2005 Alprom Slatina
2006 F C Balș
2007 Știința Drăgănești
2008 Știința Dăneasa
2009 Sportul Vișina Nouă
2010 C S M Slatina 
2011 Recolta Stoicănești
2012 Viitorul Grădinile
2013 F C Balș
2014 Inter Markus Slatina
2015 A S Milcov
2016 Recolta Stoicănești
2017 A S Milcov
2018 Vedița Colonești
2019 CSM Slatina
2020 Petrolul Potcoava
2021 - 
2022 Oltul Curtișoara




























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu