Ovidiu Burcă a plecat de la Slatina ! Cum se va desfășura noul sezon al Ligii 2 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Ovidiu Burcă a plecat de la Slatina ! Cum se va desfășura noul sezon al Ligii 2




Ovidiu Burcă (42 de ani) nu va continua pe banca celor de la CSM Slatina, formație alături de care a promovat în Liga 2.  


Burcă a fost instalat pe banca celor de la CSM Slatina în septembrie 2021. Și-a îndeplinit obiectivul, promovarea în al doilea eșalon, dar nu va conduce echipa și în următoarea stagiune. Burcă nu a căzut de acord cu oamenii din conducere asupra unei strategii.


Noul sezon al Ligii 2 va debuta pe 6 august 2022 și va avea în componență 20 de echipe. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, doar tur, conform tragerii la sorți. Sezonul regulat trebuie să intre în pauză până la startul Cupei Mondiale (finalul lunii noiembrie), ceea ce presupune și etape intermediare.


După această primă parte de campionat, liga se va împărți în play-off: primele șase clasate (vor juca fiecare cu fiecare, tur-retur) și play-out: două grupe de câte șapte echipe ( care la rândul lor vor juca fiecare cu fiecare, tur-retur).


Primele două clasate din play-off promovează direct, iar locurile 3 și 4 vor juca baraj de promovare (tur-retur) cu locurile 13 și 14 din Liga I. Ultimele două din cele șapte echipe din fiecare grupă de play-out retrogradează direct în Liga a III-a, iar echipele clasate pe locul 5 în fiecare dintre cele două grupe se vor întâlni între ele, în dublă-manșă, iar învinsa va retrograda.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu